Alla välkomna att vara med på årets downwinder Dalarö-Gålö den 25 maj!

Hej vindsurfare i Södertörns surfklubb – och andra!

Kom och testa en kul grej! Vi kör en downwinder mellan Gålö och Dalarö eller Dalarö till Gålö beroende på vindriktning! Alla är välkomna oavsett årsmodell på utrustning.

Några bilar parkeras vid mål och några vi start. Vi samordnar detta i en mailtråd några dagar innan. Mingel och grillning efteråt på stranden. Self support. Dvs ingen arrangör som tar ansvar utan detta sker på eget ansvar. Vi ser till hålla ögonen på varandra och har med mobiltelefon med vattentätt fodral och har ett nummer man kan ringa om det skulle strula. Troligen (men ej garanterat) har vi med en följebåt vilket ökar säkerheten.

Tid: Lördagen den 25 maj med 26 maj som reservdag.
Plats: Gålö/Dalarö
Avgift: 150 kr (300 kr för icke-medlemmar) som erläggs i förväg. 
Att ta med:
-Mobiltelefon med vattentätt fodral
-Vindsurfingutrustning som fungerar även om vinden mojnar.
-Matsäck. Vi kommer att fixa grill vid målet.
Anmälan: Senast den 15 maj till Mattias Gunnarsson på mattias.gunnarsson1@telia.com med namn, mailadress och mobilnummer.
Kan du eller någon du känner ställa upp som funktionär (mot en mindre ersättning) och/eller ställa upp med följebåt (mot ersättning) så maila mattias.gunnarsson1@telia.com .

Här några glimtar från 2018 års Downwinder:

Vädergudarna var på vindsurfarnas sida när det nya downwinder-racet Dalarö-Gålö genomfördes den 27 maj 2018: NO 5-8 m/s i vackert och varmt väder. Efter bara en kvart steg den förste deltagaren iland på Gålö (Skälåker) och en timme senare den siste av de 9 deltagarna. Därefter mingel på stranden med matsäck och grillat. Sammanfattningsvis ett lyckat genrep inför den större downwindern nu i år 2019!

Annonser

En kommentar

Kommentarsfunktionen är stängd.