Issektionen

Syftet med vår verksamhet är bland annat att bredda sporten genom att erbjuda prova på dagar där klubbens medlemmar ställer upp med utrustning och goda råd. Vi hoppas att vi kan få med vindsurfare som ännu inte upptäckt denna underbara sport men också ungdomar som är helt nya inom sporten.

Åksällskap och säker is

Ett annat mål med verksamheten är att kunna erbjuda åkbar och säker is i Stockholms närområde även när snön har börjat falla. Vi hoppas här få till ett samarbete med Tyresö kommun. En annan aspekt som är nog så viktig är att du som medlem kommer ha större förutsättningar att alltid ha iskunnigt åksällskap. Issäkerhet är A och O när det gäller vår samvaro på isen.

Tävlingsverksamhet

Vi kommer att anordna tävlingar för klubbens medlemmar vilket kommer att ge dig bra sparring när det gäller att utveckla den egna åktekninken samtidigt som det driver på utvecklingen av material både på bräd- och segelsidan. Vi har idag medlemmar som deltar i internationella tävlingar, de senaste åren Wissa i Finland. Vi har även medlemmar som börjar närma sig farter på närmare 50 knop.

Ice Cup Sweden - Henrik Mård

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Anders: nybopalandet (at) hotmail.se, Tobias: sharp4(at)live.se

Annonser